Tekst fra dagen

 Lørdag den 14. april oplevede omkring 40 forventningsfulde børn i alderen 3 - 6 år sammen med deres forældre en lille times klassiske klovnerier og tryllerier med klovnen Joey.

Med meget simple midler og et dejligt roligt tempo formåede klovnen Joey at holde latter- og forventningsniveauet på det absolutte maksimum igennem hele forestillingen. Børnene blev mere og mere kække i deres refleksioner over, hvad der foregik på scenen og Joey responderede prompte til stor fornøjelse for børnene og de voksne. Med et minimum af ord i forestillingen fik børnene (og ikke mindst forældrene) indfriet oplevelsen af den klassiske klovn, der med sine enkle mundtlige udtryk og sit sigende kropssprog foldede sig ud - på den gode og varme måde - i al sin barnlige enfoldighed.

 

Højdepunkter fra forestillingen.

Stemningen i salen på Teaterbygningen sitrede af latter. Velvillig hjælp kom fra børnene til Joey i form af tilråb til, hvordan han skulle gøre. Vi fik set den frække støvekost, som Joey ikke kunne styre, på trods af mange forsøg med brug af bl.a. en hammer. Vi fik set linedans, hvor Joey efter mange besværligheder fik spændt linen ud og med hjælp fra nogle af børnene også fik stolene til at stå fast.

 

Tom fra lokalforeningen måtte lægge hoved til nyt bagværk, hvor i Joey skulle slås æg ud på panden af Tom, til stor moro for de måbende tilskuere.

 

Sidst i showet tryllede Joey og børnene, som hjalp til med de nødvendige trylleformularer, mente gang på gang, at de havde gennemskuet ham, men som en rigtig trylleklovn formåede han at overraske med et lille tvist, så nummeret alligevel ikke var helt gennemskueligt.  

 

Sidst kunne børn og voksne trykke klovnen i hånden til farvel og for nogle blev det oven købet til en rigtig "klovnekrammer".

En dejlig oplevelse fuld af livsbekræftende humor og latter.

 

Se billederne fra arrangementet!

 

Næste arrangementer bliver lokalforeningens generalforsamling den 18/4 på KØS med rundvisning på KØS kunstlegeplads og  et voksenarrangement med multikunstneren Erik Klausen den 8. maj på Holmebækskolen i Herfølge

 

På gensyn til endnu et par gode arrangementer i lokalforeningsregi.

 

Venlig hilsen

Tom Andersen