Ærtebjerghave Børnecenter, privat institution

Buen 1

4623 Ll. Skensved

leder. Anne Pedersen

mail.  

tlf. +45 7475 0000

Hjemmeside. http://www.aebc.dk/

 

Om Ærtebjerghave
Ærtebjerghave Børnecenter er en privat integreret daginstitution i Lille Skensved - nær Køge og er tilknyttet Landsforeningen Danske Daginstitutioner. Vi har en dejlig og hyggelig legeplads som er adskilt med et lille naturhegn imellem vuggestue og børnehave for at skabe trygge rammer for vuggestuebørnene.

I Ærtebjerghave Børnecenter vil du og dit barn blive modtaget med åbne arme af både medarbejdere og børn. Og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvordan vi arbejder med udgangspunkt i et anerkendende menneskesyn og et højt fagligt engagement.

I vil møde en imødekommende, favnende, lyttende og hjælpsom atmosfære, hvor børn bliver hørt og taget alvorligt. Vores mål er livsglade børn, der orienterer sig mod de muligheder verden byder. Glade børn udvikler positive relationer, leger mere, respekterer hinanden og lægger vægt på sammenholdet. Det gør de, når de oplever tryghed, tillid og rummelighed i hverdagen sammen med næreværende voksne.

Vi arbejder i det daglige med Musik, bevægelse og  udviklingen af børns sprog. Endvidere er vi optaget af at anvende Marte Meo som en del af vores pædagogiske metode.

I Ærtebjerghave Børnecenter arbejder vi målrettet med relationer idet vi ser de nære relationer som fundamentet for udviklingen af de sociale kompetencer.

I kræft af vores vægtning af musik, bevægelse og sprog har vi målrettet vores kurser og efteruddannelse i overensstemmelse med dette. Vi har således fire uddannede musikpædagoger, tre pædagoger der har været på kursus i sprogpakken, og en medarbejder er uddannet Marte Meo terapeut. Desuden bliver Ærtebjerghave certificeret som bevægelsesinstitution sommer 2016.

 

Opskrivning til institutionsplads i Ærtebjerghave

Hvis du ønsker at skrive dit barn op til en plads i institutionen eller påtænker/ønsker at gøre det, skal du kontakte os med henblik på information og opskrivning på vores egen venteliste, da vi som privat institution ikke har noget formelt samarbejde med den kommunale pladsanvisning.

Du kan skrive dit barn op på vores venteliste ved at bruge tilmeldingsfelterne til højre her på siden eller tage kontakt til vores leder Anne Brun Andersen på 7475 0000 eller  

De børn, der er skrevet op til en plads, får efter opskrivningen en tilbagemelding fra os, om jeres barn er optaget i institutionen.